Ivica Srakočić, dipl.oec., MBA, certificirani instruktor fitnesa i certificirani nutricionist

Nakon niza godina provedenih u korporativnom svijetu, 2018. odlučuje spojiti bogato korporativno iskustvo, sa svojim hobijem – osobnim razvojem na svim najbitnijim poljima i tako nastaje B Fit Consulting.

14 godina korporativne karijere omogućilo mu je iz prve ruke iskusiti posljedice sjedilačkog stila života. Uz dva sata sjedenja u autu, radni dan bi u prosjeku trajao dodatnih cca 10 sati, često i više. S obzirom na cjeloživotno bavljenje sportom, cijelo vrijeme pokušava pronaći optimalan model kako si pomoći, odnosno, kako anulirati negativne efekte sjedilačkog stila života te usprkos njima biti u vrhunskoj fizičkoj, ali i mentalnoj formi.

U trenutku kada je pronašao optimalan i učinkovit model, odlučuje se na odlazak iz korporacije kako bi se u potpunosti mogao posvetiti radu s osobama koji osjećaju slične posljedice, tvrtkama u kojima dominiraju upravo poslovi koji zahtijevaju višesatno sjedenje, te svim ostalim pojedincima koji žele optimizirati svoje fizičke i mentalne performanse..

Formalna akademska edukacija: Fakultet za management u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Cotrugli Business School – MBA

Formalna fitness edukacija: Fitnes učilište – Instruktor fitnesa

Formalna edukacija iz nutricionizma:  Učilište Magistra – Nutricionist

Neformalna edukacija: 30 godina aktivnog bavljenja sportom (nogomet, tajlandski boks, snowboarding, fitnes), 20 godina aktivnog proučavanja literature iz područja sporta, nutricionizma, kineziologije i osobnog razvoja.

B FIT CONSULTING, obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge, vl. Ivica Srakočić, Riječka 7 Duga Resa

MB: 97933759

Godina osnivanja: 2018.